Miresevini ne faqen tone!
Kjo eshte Websiti i Kompanise " Sahitaj Konstruksion Sh.p.k"
Kompania jone del ne tregun e ndertimit me ndertime te ndryshme si " Pallate , Rruge, Komplekse Banimi " etj.
Sahitaj
Konstruksion
Me kete faqe ne ju ofrojme nje informacion te plote per punet tona si dhe mund te gjeni informacion per shitje-blerje  nqs jeni klientet tane ose deshironi te kooperoni me ne ne fushen e ndertimit